lørdag den 19. november 2011

hemmelig luffe, og sidste gave i pakkeleg

Jeg nåede den ene luffe, til fredag, men der er jo heller ikke noget krav om at man skal være lige så hurtig, som Charlotte, der lægger delene ind ;-)
Jeg havde besluttet at i år ville jeg lære at strikke handsker, så at prøve med luffer først, er et skridt på vejen. Det er så træls at have lange fingre, så alle købte hansker altid er for små, eller for brede. Det bliver så fortid nu.

Jeg skulle vist have valgt en lidt lysere kontrastfarve, men jeg kan egentlig også godt lide disse farver. Glæder mig til at brodere på dem.

Jeg var for længe siden med i en pakkeleg. Jeg var langsom til at få sendt gaverne ud, fordi jeg ikke rigtigt faldt over de rigtige ting. Jeg havde glemt at jeg manglede at modtage en gave fra spaceblue, så da modtog den, blev jeg glad og overrasket. Den indeholdt nedenstående, og de gaver var lige mig! En sød magnetmemoblok, en hæklet cupkage, et lækkert viskestykke, som jeg tror skal laves til et forklæde til en af de små. Fine lommeletter, manilakort, dejlig duftende sæbe, brodere garn, og et par trolde.
Rigtig hyggelig pakke. Tak skal du have!

4 kommentarer:

 1. Smiler hvor er de blevet fine, jeg er nu helt sikker på at med lidt broderi, skal stjernerne nok træde frem. Har du strikket dem længere?

  SvarSlet
 2. Nårh ja, en halv stjerne længere, tror jeg det blev til.
  Ved ikke om det var helt nødvendigt, men nu er der plads til foer :-)
  Og tak for rosen, er altid specielt glad for at få ros af designeren!

  SvarSlet
 3. Fin vante, i gode farver ;O)
  Og sikke en lækker pakke du har modtaget - det er jo altid dejligt!

  SvarSlet
 4. Smuk vante, tror virkelig du har prøvet det før.

  Lækkert, at få en pakke man ikke ventede.

  Jeg er færdig med min kreative pakke, så den skal bare pakkes ind, kort skrives og afsted med den, så er det ude af mine hænder og jeg kan bide negle resten af i år .... :s

  Kh. Lis

  SvarSlet