fredag den 18. november 2011

Rasmilla strikkemøde i Viborg.

Jeg har ikke haft tid til at skrive om sidste lørdags skønne oplevelse. Det var lige til at blive høj af.
Her er den søde Sanne, der trods sit "nuttede" væsen, bander som en tyrk ;-) Sjov kontrast.


Det var sjovt at være sammen med Dorthe igen, og "lillelyn", "unikarina", og alle de andre strikkehoveder..
Dorthe og jeg blev enige om at nu må der startes en strikkeklub i Viborg, så det vil vi gøre snarest.

Jeg fik købt garn til et par tørklæder. Det sorte er til mit job, som kirkesanger. Det bliver godt at varme halsen i den kolde kirke. Og det orange er jo bare skønt.


Hvad jeg ikke havde forventet var at jeg blev forelsket i et større projekt. Denne model Clementine, var jeg fuldstændig vild med. Der var ikke så mange farver at vælge imellem, så det blev ikke en yndlingsfarve, men jeg skal nu nok blive glad for denne grønne alligevel.

5 kommentarer:

 1. Ja, tak for en hyggelig dag. Jeg har forsøgt at få fat i adressen på det der strikkemøde den 2. december, men uden held - Så vi må lige finde en dato, hvor vi kan ses til en kop kaffe og strik - evt. hjemme hos en af os jo :) Kh Dorte

  SvarSlet
 2. Er det ikke altid lykken at være i garn/strikke-selskab - jeg er vild med det! Super hvis I får gang i en strikkeklub - det er bare så hyggeligt.
  Sikke dog en masse dejlig garn du kom hjem med ;O)

  SvarSlet
 3. Mums gode ting du har købt, glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
 4. er helt sikkert med på en kop kaffe med strik!
  Jeg har skrevet en mail til seriøs strik for sjov, og de siger at vi er velkomne til julestrik, torsdag d.1.dec. du kan tilmelde dig hos strikforsjovmail@gmail.com så skriver de hvad du skal have med.
  Hej Kirsten, jeg synes strikkeselskab er det bedste der findes! Og ja, det er lækkert det garn fra Rasmilla. Det var desværre en rest, den jeg skal strikke poncho af..
  Charlotte, ja, der er jo efterhånden købt ind til mange ting, der skal af pindene. dybt suk. Men er glad for at du følger med.

  SvarSlet
 5. Ja, det var et godt strikkemøde. Jeg var derogså, og blev også fristet til ponchoen... men styrede min frist. Men skal da høre når du er færdig med din.

  SvarSlet