onsdag den 2. marts 2011

Lækker indisk kylling til aftensmad

Denne salat har jeg hentet fra suveræne succeer. Den er skøn.




Det er spinatsalat m nudler og cashewnødder.
Spinat eller anden salat
50 ristede cashewnødder
150 g nudler eller pasta
dressing:
5 kaffir limeblade
1 fed hvidløg
2 spsk neutral olie
4 spsk limesaft
salt, peber
reven ingefær
Skyl salat. Kog pastaen og køl af.
Lav en dressing og vend halvdelen af dressingen i pastaen, og resten i salaten. Drys med nødder.












Indisk kylling
1 kylling eller 4 kyllingebryster
3 rødbeder
4 persillerødder
4 gulerødder
lidt smør
garam masala
salt og peber
Parter kyllingen, rens og skær rodfrugterne i tern. Læg rødderne i bunden af et ildfast fad, hæld lidt olie og salt over. Læg kyllingen ovenpå. Smelt smørret og svits 2 tsk garam masala krydderi i smørret. Pensl kyllingen med smørret og drys m salt og peber.
Bag i 1 time v 225 grader. Mums!



Og lige et hverdagsbillede af Elias og Clemens fra børnehaven i morges.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar