fredag den 20. april 2012

Så tæt på garam masala

Nu er jeg næsten færdig med min skønne "Garam Masala" fra Charlotte Kaaes, "Krydret strik". Jeg glæder mig så meget. Mangler kun rib i ærmer og hals.

Se lige min søde niece, som har tvunget mig til at lære hende at strikke. Hun er et naturtalent, og strikker bare derudaf. Fed oplevelse, for første gang at give det videre.
min søn på 6 har spurgt mig om hvornår jeg vil lære ham at strikke, og det skal han selvfølgelig også lære, synes du ikke? :-)
Jeg er også blevet bidt af bølgen med "glade striber". Jeg har købt garnet hos min lokale pusher, Rosenlund gårdbutik. Her er det garn jeg vil strikke den i. Spændende!

Og her er mit tredje bidrag til 12 soks klubben. Strikket i Regia, en af kaffe fassets designs.

10 kommentarer:

 1. Hold fast hvor bliver den flot. Jeg er også helt vild med din Clementine :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have!! Og Clementine bor jeg nærmest i. lægger den over skuldrene når jeg sidder i sofaen og fryser lidt. :-)
   Knus Elsebeth

   Slet
 2. Din Garam Masala bliver bare super skøn.

  Jeg må vist også igang med at få købt mønster til glade striber, for Kauni garn er bare så lækkert at strikke i.

  God week-end

  kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lis!
   Ja, glade striber er det nye "camomille" ;-)
   Jeg er egentlig ikke så vild med kauni. Jeg har strikket en "nessie" i det, men jeg synes den klør. Jeg har ledt efter noget andet farveskiftegarn til "glade striber", men jeg synes ikke der er andet der passer.
   Knus Elsebeth

   Slet
 3. Det er altså meget spændende ting, Charlotte Kaae laver. Din Garam Masala tegner fantastisk. Glæder mig til at se mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. I love her :-) Hun er også utroligt produktiv. Hun spytter det nærmest ud.
   Tak for rosen. Jeg er lige blevet færdig med blusen. Skriver om det lige om lidt.
   Knus Elsebeth

   Slet
 4. Din garam masala ser ud til at blive utrolig flot. Meget fine farver. Hvor er det fedt at du har kunnet videregive strikningen til din niece. Jeg bliver altid så glad, når jeg ser børn og unge der strikker. Selv har jeg strikket i næsten 50 år og mange gange har strikning som hobby været truet, så det er fantastisk at se, at det lever videre i de nye generationer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for rosen, og du har ret, strikningen har fået et comeback, som ingen havde drømt om.
   Det er så fedt. Og det ser ikke ud til bare at være en døgnflue.

   Slet
 5. Wauw, din Garam Masala er skøn!! Og du ser SÅ godt ud i de farvestrålende modeller - Glade Striber bliver da også et hit til dig!!

  Det er ren fryd og farveglæde at følge med her hos dig - og måske bliver jeg også selv lidt mere modig med tiden; ihvertfald er det inspirerende at se dit flotte strik!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, tak for dine søde ord! Jeg har først fået mod til at springe ud i farver, og "hippiestil" over de sidste fem år. Men jeg bliver også godt hjulpet på vej af Charlotte Kaae. Jeg sagde til hende at hendes bog, var sendt fra himmelen, for der findes ikke ret meget på markedet af den slags. :-)

   Slet