mandag den 19. marts 2012

Så blev Cape Clementine færdig!

Tada! Endelig blev jeg færdig, og jeg elsker den!

Her kan man se ærmerne i ponchoen. Den er fra Rasmilla, og strikket i Garn de luxe. Den er designet af Strikkefeen. Det er så lækkert garn. Jeg har ikke været så monogam, så den har taget 2½md, men nu er det også perfekt timing til at bruge poncho. Love Love Love

Og se lige hvor god stil min Yndlingsdesigner har!

Jeg var til workshop med hende i Ry, for jeg skulle have hende til at hjælpe mig med Garam masala, som jeg er begyndt på. Det var super, for hendes sikre farvesans valgte hurtigt bund-og mønster farver, og det er jeg ikke selv så god til. jeg ville lave det kedeligere selv.
Den er allerede godt på vej, men jeg kan godt regne ud at det bliver langsommere for hver pind. Tror jeg ender på tre rundpinde per omgang. (Altså der skal tre rundpinde til for at nå hele vejen rundt til sidst. )


læg mærke til min halsting. Det er den møbius jeg fik af Merete i den kreative pakkekalender. Den bruger jeg rigtigt meget.

18 kommentarer:

 1. Din Clementine ser ud til at være meget dejlig - og det er en smuk farve, du har lavet den i, som klæder dig rigtig, rigtig godt.
  Det er også en skøn poncho Charlotte har på på de billeder, du viser. Hendes farvesans er virkelig eminent - gid man kunne have hende ved hånden med jævne mellemrum.
  Det var sikkert en smaddergod workshop, du var til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten! Det med den smukke farve, er lidt sjovt, for jeg ville have valgt en anden farve, hvis der havde været flere og stærkere farver at vælge imellem. Denne var blot den smukkeste af dem der var, og nu er jeg rigtig glad for den.
   Mht Charlotte, kan man jo heldigvis fange hende forskellige steder i landet indimellem, men det kan jo også blive en dyr fornøjelse :-) Måske man skal prøve at springe ud i at turde selv.
   Knus Elsebeth

   Slet
 2. Du ser også rigtig køn ud, både i Poncho og møbius. Den grønne farve er god til dig.

  Hvordan kan man strikke tre pinde pr. omgang det forstår jeg så ikke ?

  Garam masala er sat sammen af skønne farver især din men jeg er ikke så vild med den, det kan så være det ændre sig når jeg ser din færdig.

  Jeg har det også på samme måde med dig, måske fordi vi har blogget lige længe og fundet vores ben sammen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Lis!
   Jeg har faktisk 4 rundpinde igang for at kunne have alle maskerne på her til sidst. Nu varer det ikke længe før jeg er færdig. Glæder mig sådan!
   Jeg ved godt at det er vilde farver, og der er mange der er til mere afdæmpede farver. Derfor er jeg så glad for at Charlotte har lavet den bog, for nu var der endelig noget til min smag :-)
   Knus Elsebeth

   Slet
 3. Den er godt nok flot til dig. Skøn grøn farve. Jeg har også haft kig på den ponchoe, men jeg synes ikke om ærmerne.
  Dejligt at du bruger din møbius

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak merete!
   Man kan sagtens undlade ærmerne. Lige ærmerne var det der gav mig lyst til at strikke den. Den kaldte virkelig på mig til et rasmilla møde, og jeg skulle kun have garn til et tørklæde :-)
   Jeg er rigtig glad for min Møbius, og den minder mig om at mennesker godt kan være søde ved hinanden, uden at kende hinanden! :-)
   Knus

   Slet
 4. Wow, den er simpelthen blevet fantastisk :) Så smuk - og lige præcis den rigtige farve til dig. Glæder mig til at se den i virkeligheden :) Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Dorte! Du skal nok få den at se, snart håber jeg! Knus Elsebeth

   Slet
 5. Dejlig poncho, i en skøn forårsgrøn farve, der passer perfekt til dit pragtfulde røde hår. Dit andet projekt ser også spændende ud med de mange stærke farver. Glæder mig til at se mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for komplimentet! Jeg elsker også mit røde hår, jeg er naturligt leverpostejfarvet, men nu er jeg hennaglad :-)
   Knus

   Slet
 6. Hvor er din Cape Clementine bare smuk!!! Det er jo den perfekte årstid at få den færdig til - er sikker på du kommer til at bruge den meget!!

  Din Garam Masala er jo for fed i farverne!!!!! Wauw! Jeg er vild med farvestrålende mønsterstrik, men må bare erkende at jeg må nøjes med at kigge og nyde, for jeg er ikke god til at få det brugt når der er mange farver...... Jeg er sådan en kedelig ensfarvet type! Men det forhindrer mig ikke i at sukke henført over de smukke farver og glæde mig for vildt til at se dig i din Garam Masala!!!

  Rigtig god strikkefornøjelse, Elsebeth!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lea!
   Du kan tro at jeg bruger den meget! Den er så dejlig.
   Og tak for roserne! Det var jo fantastisk, at Charlotte valgte farverne, dem kunne jeg ikke finde ud af at vælge. Og jeg er så tæt på at være færdig nu. Håber der bliver et par kolde aftener, hvor jeg kan bruge den, for der varm!
   Knus Elsebeth

   Slet
 7. Garam Masala bliver så super fed i de farver... glæder mig til at se den.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg glæder mig også, jeg mangler kun de sidste tretten pinde, og så striberne foroven...

   Slet
 8. Den poncho er bare flot !
  og farvesammensætningen i garam masala kan jeg rigtig godt lide.
  Også jeg er vild med Kaaes design, men har endnu ikke været igang med det.
  Glæder mig til at følge din inspirerende blog :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for roserne. Du skal endelig bare gå igang med Charlottes designs, især det hun har strikket i peruvian higland wool er nemt at strikke både pænt og hurtigt.
   Velkommen hertil!
   Knus Elsebeth

   Slet
 9. Sikken et arbejde! Hvor er den bare flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Den var faktisk også sjov at strikke, og jeg kunne nok godt finde på at lave en igen.
   :)

   Slet