torsdag den 8. marts 2012

Miss beezy! og fiberfest!

Jeg fik noget lækkert garn i fødselsdagsgave. Tænk, når man så for en gangs skyld IKKE ønsker sig garn (fordi folk alligevel aldrig giver mig det) så fik jeg skønt garn til en trøje fra Geilsk.
Jeg valgte så at bytte det, så jeg kunne få den længe ønskede, men så dyre miss beezy, som jeg aldrig ville betale så meget for at få :-)
jubii, nu er den min. I disse farver:

Og nu nærmer tiden sig til at jeg skal til fiberfest i ry
Jeg glæder mig rigtigt meget, og håber at møde nogen af jer skønne bloggere :-)
Jeg skal til workshop hos min yndlingsdesigner, Charlotte Kaae, og har set frem til det siden jeg mødte hende på messen i Fredericia

11 kommentarer:

 1. miss beezy er alt arbejdet værd, jeg bruger min meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle. Det tænkte jeg nok. Regner med at strikke flere stykker. Nu skal jeg bare lige have nogle projekter af vejen. :-)

   Slet
 2. Tillykke med din miss beezy. Jeg har også en på pindende i grå og lavendel, men er ikke nået ret langt, må jeg tilstå.
  God strikkelyst, skønne farver du har valgt.

  SvarSlet
 3. Tak Uldbegavet!
  Og jeg hænger lidt i farverne. Blå som mine øjne og hennerød som mit hår. Jeg er egentlig sommer men nu blander jeg efterårsfarver ind i og laver spændende farvekombi.
  :-)

  SvarSlet
 4. Flotte farver du har valgt til din Miss Beezy glæder mig meget til at den i færdig udgave.

  kh Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane! Tak skal du have. Der er godt gang i pindende for tiden, så nu varer det ikke længe før jeg kan få slået op til den. Jeg har dog hørt at den tager lang tid, så det bliver nok ad flere omgange.
   Knus Elsebeth

   Slet
 5. Miss Beezy har stået på min ønskeliste lige så længe som jeg har kendt til modellen!!!

  Glæder mig for vildt til at se din; den bliver fræk i de farver - og klart du skal strikke den i farver, der klæder dig og gør dig glad.

  Dejligt at hilse på dig i Ry (og min klap gik jo lige ned selvom jeg sørme da udmærket ved at du er dig :-) hvis du forstår hvad jeg mener, men lidt blank var jeg jo pludselig hvad dit navn angik......suk, er det alderen eller....?).

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lea! Jeg tror også den står på rigtigt mange ønskelister rundt om i blogland. Indimellem er der bare nogle modeller der hitter.
   Det var sjovt at møde dig i Ry, og så havde du endda den camomille og de støvler på, som jeg netop havde savlet over på din blog! Prøver at støve den farve op, men den er ikke så nem at finde.
   Og det gør selvfølgelig ikke noget at du ikke lige kunne huske mit navn. Fedt at møde bloggere irl.
   Knus Elsebeth

   Slet
 6. Hej Elsebeth
  Vi var på samme hold, kan jeg se på mine billeder. Jeg beundrede flere gange den dejlige farve du havde valgt til ribben på blusen. Det var en super go workshop.
  Strikkehilsen Kis

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kis!
   Det var også hyggeligt at sidde sammen med andre passionerede strikkere. Kunne godt have brugt flere dage på det.
   Farverne til min Garam Masala har Charlotte selv udvalgt til mig, så hun skal have ros for at sammensætte.
   måske støder vi ind i hinanden en anden gang, men så må du lige hive fat i mig, for nu kan jeg jo ikke vide hvem du er :-)

   Slet
  2. Hej Elsebeth
   Jeg sad oppe ved enden op mod tavlen og havde et sjal på i grønne farver. Sad ved siden af Birthe/GarnFreak. Jeg "hiver" lige fat i dig hvis vi mødes igen;-) måske på Fiberfesten 2013.

   Slet