tirsdag den 2. august 2011

Tina's sjal færdigt og lidt ekstra

Så blev jeg færdig med Tina's sjal og blev forelsket i det, da det fik den flotte kongelige kant på. Det er som om den tyrkise farve forfølger mig og insisterer på at blive holdt af. Den er jo egentlig også god til mit hennarøde hår, så jeg må hellere se om jeg ikke kan lide den bare lidt.


Jeg nåede lige at plukke 12 kg jordbær inden sæsonen var slut, så nu er fryseren fyldt med frosne gooodies, som jeg bruger til min morgensmoothie.

Vi var hos svigerfamilien forleden, og jeg havde taget min lille notebook med, skødesløst smidt i håndtasken. Det kunne mor Inger ikke lide, så hun forærede mig denne skønne hæklede taske, som passer som skabt til.
Jeg er næsten færdig med min FLS, men kan alligevel ikke nå at få den med på camping i morgen, så jeg syede lige en enkel poncho i kogt uld, så jeg har noget at tage på om aftenene.
Og til dem der venter på en pakke fra mig, så kan jeg love at den kommer i næste uge, og håber i har tålmodighed med mig lidt endnu.

2 kommentarer:

 1. Det er en virkelig flot Tinas Tørklæde du har begået. De farver skal jeg også have strikket den i. Indtil videre har jeg en i Lyserød/lilla/hvid og en i Lilla/lyserød/hvid. Det er et hurtigt, lækkert tørklæde, så du kan bare blive glad for dit, om ikke før, så til vinter, når den kolde blæst kommer susende.

  God campingferie.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Tak skal du have! Jeg er også blevet rigtigt glad for det. Ja, nu kan kulden godt komme an, med alle de lækre uldting man får strikket sig ;-)
  Knus Elsebeth

  SvarSlet