mandag den 4. februar 2013

Blogtræf med Laralil

I lørdags kørte jeg til mit første blogtræf hos Laralil i Århus. Vi var mødt 55 bloggere op, og havde en fed dag! Jeg strikkede et par af Ruth Sørensens muffedisser som værtindegave til Anna. (Jeg blev først færdig med dem på dagen :)
Jeg mødte nogle søde mennesker, og de var dygtige. Jette her laver de fedeste freestyle quiltede hjemmesko.


Jeg mødte også Henny med bloggen Sysletrolden. Jeg har fulgt hendes blog længe, så det var rart at snakke med hende også. Hun hækler de flotteste juletræer.Lissen mødte jeg også, og vi faldt vældig i snak lige med det samme.

Jeg fik syet mig et par haremsbukser i babyfløjl. Jeg blev desværre bange for at de blev for små, så jeg lagde lige nogle centimeter til. Det skulle jeg ikke have gjort. Det kan dog rettes, og så tror jeg at jeg har fået mig et par yndlingsbukser

Her er Annemari. Vi har fulgt hinandens blogge et stykke tid. Sjovt at snakke med hende også.

4 deltagere havde også samlet en flot goodybag til os. Der var rigtigt mange lækre ting i. Lækker sæbe fra badeanstalten. Vildt flotte smykker fra Frøken Larsen. Jeg fik det armbånd med en rød blomst du kan se herunder. Knapper og bånd fra Betty P, Metalstage til fyrfadslys fra Rikki Tikki. Stof fra Malika og Rosa. Glas fra Rosendal Blad fra Husflid. Ansigtsolie fra Kozo Lækre frø fra frøbutikken. En rigtig dejlig butik. Gavekort til ansigtsmapping fra hudplejeinstituttet. En creme fra Derma, og en større pakke, som blev givet i lodtrækning. Jeg vandt ikke :( Flot rabat ved køb i terapi hobby. en håndarbejdsbog fra Klematis, jeg fik lige den jeg kunne bruge, med sys fredens, "toppe". De sender fragtfrit ved køb over 200kr! Bodysæbe fra ByNord. Fin pose fra Tiger, min står der nærvær på, og det kan jeg godt lide! Det rummer meget i disse travle tider. Sinnerup. Gavekort til køb i Panduro Hobby. By and My. Flot stof fra Johnny Trapez. Øreringe fra Den lilla appelsin. Kunstkort fra Lone Hedegaard.

10 kommentarer:

 1. Fedt med blogtræf.
  I ser også ud til at hygge jer :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er heller ikke sidste gang! Man kan roligt kaste sig ud i det. Jeg kendte ikke rigtigt nogen, men det gjorde ingenting. Der gik ikke 5 min før man var i snak med nogen.

   Slet
 2. Ja, det var en god dag. Og det var også hyggeligt at tale/se dig. Og bukserne blev da fine, kan jeg se...

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige lovlig baggy, men nu har jeg fået dem syet ind og elsker dem. (jeg har håndværkerrøv)
   Vi ses nok et eller andet sted.
   Knus

   Slet
 3. Jeg har heller ikke deltaget i nogen træf endnu. Det kommer nok. Jeres så da rigtig hyggelig ud.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er i hvert fald ikke færdig med blogtræf. Du må kaste dig ud i det :)

   Slet
 4. Det lyder da til at ha været en helt vildt skøn dag. Med masser af dejlige mennesker og masser af inspiration.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så sjovt, fra første minut så gik snakken og stemningen var høj.
   Flere blogtræf tak! :)

   Slet
 5. Åh, det ser super hyggeligt ud! :)
  Hvis det kan friste, så har jeg en giveaway kørende i samarbejde med Miinto: http://www.amydyrholmkristiansen.dk/2013/02/m-i-i-n-t-o-g-i-v-e-a-w-a-y.html :-)

  Knus fra Amy <3

  SvarSlet