lørdag den 26. januar 2013

Dette indlæg har jeg glædet mig til!

Jeg har ikke skrevet længe, for jeg har ikke haft et kamera og hvad er et indlæg uden billeder?
Men nu har jeg fået et fedt, canon powershot sx260hs i fødselsdagsgave på forskud! Min mand er god ved mig!
Jeg er meget optaget af Mariusstrik, og skal have mig den nye bog fra Bettekun, (som hun har bestilt hjem på min opfordring:) Denne hue passede bedst på min papdatters hoved.

Og se lige hvilken skøn rumdeler jeg har fået! Jeg har fået sorteret alt mit garn, ikke mere lede i pose, sæk og bedroller, eller diverse strikketasker efter garn, pinde og ufoer. Så mens jeg er på garnstop (som jeg nu har holdt i 4 mdr, jubii) kan jeg bare gå ind og forelske mig i alt mit skønne garn fra; Kauni, Navia, Rasmilla, Holst, garnudsalg, wollmeise, drops, Sirri, Uldgården, Filcolana, og mange flere.

Og så er jeg med i en norsk vanteklub på facebook, som strikker et par vanter om måneden. Dette er de første par fra januar. De er skønne! Fra Jorids mønsterbutik.
Så nu er jeg på banen igen :)

19 kommentarer:

 1. Sikke nogle flotte vanter! Den grønne farve er skøn!

  Lækkert med sådan en overskuelig reol til alt garnet....kender godt det med at lede i "pose og sæk" efter garn, pinde, ufoer osv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lea, jeg er rigtigt glad for både vanter og reol :)

   Slet
 2. Jeg bliver også nødt til at starte med vanterne - suk hvor er de skønne! Jeg har lige været forbi mønsterbutikken og hvilken hule af skønheder!
  Din hue er også smuk og så lige din rumdeler - den kunne jeg godt drømme om, men hvor den lige skulle placeres hmm?
  Hvad med sollys, når garnet ligger frit fremme, men det er måske ikke et problem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du får lavet vanterne, de er så lækre at have på.
   Det med sollys ved jeg ikke noget om. Det får ikke direkte lys der hvor de står, håber det går, for det vil være synd at dække til med et lagen :)

   Slet
 3. Wauv for et garnskab du har. Jeg tror ikke jeg har så meget garn og jeg har også garnstop. Puhh bliver helt bekymret om jeg kan holde mit garnstop.

  Vanterne er bare så smukke :D

  Tillykke med nyt camera, dit heldige asen. Og velkommen blandt de indfødte igen. Det er jeg glad for. Har savnet dig.

  kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Så kan du også forstå at jeg måtte lave et garnstop. Jeg tror heller ikke jeg sådan bare vil give los, når jeg er færdig, men bare give plads til lidt her er der.
   Synes du ikke det bliver nemmere efterhånden? Håber du klarer det!
   Og tak for din søde hilsen! Jeg er glad for både kamera og at være tilbage!
   Ses en dag.
   Knus Elsebeth

   Slet
 4. Hold nu op en fed deler, gad godt at have så meget styr på mit garn :-)
  Lækkert strik du får lavet

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ros fra dig er altid værdsat!
   Knus Elsebeth (no 1)

   Slet
 5. Flotte vanter! Hvis du vil have endnu styr på dit garn kunne du oprette dit stash på Ravelry - læs f.eks. her http://strikkefryd.blogspot.dk/2012/09/sofavlger.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne!
   Jeg må lige se at finde ud af det med stash. Det er da fedt at kunne følge præcist hvordan det nedbringes :)

   Slet
 6. Fint og overskueligt. Så meget garn har jeg slet ikke, men det er da lige før jeg ønsker, at jeg havde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe. Ja jeg elsker også mit garn. Hver gang jeg har lyst til at købe noget, går jeg bare ind og kigger glad på det jeg har.

   Slet
 7. Velkommen tilbage :o)
  og tillykke med det nye kamera ! sejt.
  jeg har også et såkaldt garnstop - og intet skab til garnlageret. Jeg må bruge tid på at lede - med mindre jeg får sat mere system i det en dag.
  Nå det er dig, der har inspireret Mette fra Bettekun til at få fat i Marius. Jeg har også haft kig på den. Det er jo også en fantastisk fortælling, som hører med til trøjerne. Er vild med din hue.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona!
   Tak skal du have. Ja det garnstop breder sig, men jeg synes også det er fint at man bruger det man har. Hvis garnpusherne lider, så må man tænke på at vi jo bare har købt på forskud :)
   Jeg får bogen om et par dage, så jeg glæder mig helt vildt til at bladre i den.
   Tak for ros! Jeg kunne desværre ikke passe den selv, så jeg måtte give den videre.

   Slet
 8. Jeg viste min svigermor billedet af din hue, fordi hun lige er gået i gang med at strikke en norsk hue til sig selv. Hun var dog begyndt med et andet mønster. Men da hun så din flotte hue, besluttede hun sig for at det alligevel skulle være Marius-mønsteret. Så hun måtte trævle lidt op, men det gjorde hende ikke noget, og nu er hun i gang.

  SvarSlet
 9. Hvilket garn har du i øvrigt strikket huen i?

  SvarSlet
 10. Hej Annemari!
  Det er da fedt at jeg kan inspirere på den måde! Har hun en blog man kan følge med i? Ellers må du lægge et billede ind af resultatet :)
  jeg må jo ikke købe garn for tiden, så jeg strikkede den af de farver jeg havde. Det blå, som jeg desværre kun har i akryl, må tilfredstille mig en tid. Det var bare unavngivne rester. Jeg synes nemlig at det er farvekombinationen til marius som er særlig flot.
  Og så har jeg fundet ud af at vi ses i morgen til blogtræf, det bliver sjovt at møde dig! Du må lige sige hvem du er hvis du kan genkende mig :)

  SvarSlet
 11. Hej Elsebeth!
  Min svigermor har en blog, men hun er ikke så flittig en bruger af den. Indtil videre er det kun blevet til et lille indlæg, da hun blev farmor for snart et år siden. Men hun har lovet, at jeg må lægge den ud på min egen blog med mig som model.
  Glæder mig til at se dig til Blogtræf imorgen.

  SvarSlet
 12. Nu vil jeg altså også følge dig. Tak for en dejlig dag i Århus. Og måske mødes vi igen til Rasmilla træf i Viborg... For du begynder vel at købe garn igen på et eller andet tidspunkt :-)

  SvarSlet