mandag den 23. september 2013

Fanø with love!

Jeg har været på festival, for første gang, og jeg blev IKKE skuffet. Nu kommer der lige flere indlæg, og en masse billeder, for jeg er så fyldt, og begejstret!
Jeg søgte efter en rejsekammerat på facebook allerede i marts, og en perifer ven meldte sig og vi har brugt det halve år på at lære hinanden at kende, drømme og planlægge. Det viste sig at vi fungere perfekt sammen! Vi fandt ud af at vi begge spiser mayonnaise på leverpostej, er morgenpruttere, er barnlige og godt kan sove i dobbeltseng :)
Inden der var gået en time på øen, havde vi fået indlogeret hos de skønneste mennesker, lige midt i Nordby. Fundet Strien og besøgt Christels butik OG købt vores første sjalskit! Så var der ro på, og øen kunne bare komme an!

Jeg købte mit drømmesjal, masai sjalet. Anette købte et skønt blåt og lime farvet.

Mig i en nøddeskal!

Vi gik omkring i byen og fik os den bedste bolsjevaffel med det hele. Mums

6 kommentarer:

 1. Mundvandet løber helt ved synet af den kæmpestore is, I sidder med :-)
  Dejligt at høre, I har haft en dejlig tur

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var også god! Vi fik en både fredag og søndag. Mums! og der skal vi også hen, hvis vi kommer tilbage. :)

   Slet
 2. Nej hvor fedt - og I har rigtig hygget jer, kan man se.
  Også jeg var afsted for første gang - stor oplevelse. Og Fanø er da bare et besøg værd ! Masai sjalet må jeg lige checke ud . Jeg ville have meget svært ved at vælge blandt de skønne sjaler - de er jo helt forrygende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber også du havde en god tur! Jeg havde lidt nemmere ved at vælge, for jeg har været forelsket i det i flere år. Dog var jeg lidt i tvivl, for det er også mere sart i farverne, end jeg bedst kan lide, men da vi holdt de forskellige op mod ansigtet, var det den flotteste.. Men de er flotte allesammen!

   Slet
 3. Hvor er det dejligt at I har haft en god weekend, og har hygget igennem. JEg kan huske at jeg selv blev meget skuffet for 2 år siden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også godt man kan blive skuffet. Jeg er glad for at jeg både havde workshop og festaften med, og at der var mange andre gode oplevelser. Jeg gik dog rundt og tænkte at jeg behøver ikke at gøre det en gang til :) Men måske man bliver grebet når tilmeldingen starter igen :)

   Slet