lørdag den 2. marts 2013

Nedbringelse af garnlager er svært :)


Her går man og overholder sit garnstop, ja i 5 måneder nu. Men ligenu tror jeg at jeg har mere end før :(
Jeg er nemlig blevet teststrikker hos Geilsk, og har derfor fået en del lækkert garn til et projekt som er hemmeligt :)En dag jeg sad i kirken og strikkede lidt før gudstjenesten startede, kom en mand hen, hvis kone der ulykkeligvis var død kort forinden, og spurgte om jeg manglede garn. Ja, jo, garn kan man jo altid bruge, for så måtte jeg gerne få garnet efter hans kone. Det blev til alt dette (meget mere, men det blev sendt videre til varmestuestrikkere).


Ydermere har jeg IKKE ønsket mig garn i fødselsdagsgave, men fik alligevel desværre, noget meget skønt dalegarn, så jeg præcis kan strikke en mariusstrøje til mig selv :(
Det er ikke nemt at få brugt sit garn, men jeg fortsætter stadig.

Jeg vil lige sige at Sidsels bog "Hovedstads", er fantastisk! Jeg hækler meget lidt, men nu skal jeg i gang. Og så koster den kun 100kr. Købt hos Bettekun, som jeg er rigtig glad for at handle hos. Mariusgarnet er også fra hende.

14 kommentarer:

 1. Ja jeg synes også stoffet hopper op i hænderne på mig allesteder fra hele tiden ;-) Har lige p.t. et mantra der hedder "Ikke købe mere stof lige nu". Og en lækker bog - har lige, efter at ha' læste din opdatering, reserveret den på biblioteket. Tak for oplysningen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvtak! Ja stof er heller ikke nemt at ignorere. Og du køber jo nok dyre quiltestoffer, så der må man nok passe ekstra på :)

   Slet
 2. Hvor heldig må man være - garn "sendt fra himlen" og så Garn til Marius i gave! Den står højt på ønskeliste - jeg vil glæde mig til at følge dit projekt :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lidt heldig engang imellem :) Skal nok skynde mig at blive færdig med andet, så jeg kan begynde Marius. Er lidt spændt på om marius også slår an i Danmark. Kunne være fedt!

   Slet
 3. Heldige dig. Glæder mig til at se din Marius :)

  SvarSlet
 4. hvor var det pænt af den mand at forære dig garnet. Betænksomt.
  Og betænksomt af dig at give det overskydende til varmestuestrikkerne.
  Nej, det er svært at nedbringe garnlager - det kan jeg snakke med om ;o)
  men lækre ting du har fået hos Bettekun. Der handler jeg også gerne.
  Og bogen om mariusgenserne er et must have her - gerne meget snart.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona!
   Den bog er altså også fantastisk! Jeg nyder at kigge i den. Og brænder for at strikke en nu, men jeg må være monogam, når jeg nu teststrikker :)
   Ja det garn, det garn, det er da en værre afhængighed! Men nu hvor jeg kan gå og kigge på det, så er jeg mere glad for mit lager.
   Knus Elsebeth

   Slet
 5. Skønt at vide du nu har garn til de næste 5 måneder uden garn.

  Den bog kan jeg VARMT anbefale, jeg var til workshop med hende. Det var faktisk gave til min datter der er "hækler" og jeg selv er mest "strikker". Men Sidsel og hende mønstre har fået mig bidt af en gal hæklenål.

  Sammen med min datter er jeg igang med Oven Vande. Og har lige lagt mønster på ravelry. Sidsels skriver enkelt, men godt, så opskrifter er en fryd.

  Jeg glæder mig også til at se din Marius.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona!
   Det er da noget af en evne at få strikkere til at hækle. Det lyder spændende med workshop med Sidsel. Gad godt have været med.
   Jeg ved ikke hvilken model jeg vil starte med endnu, men jeg må ind og se din, når du blogger om den :)
   vh Elsebeth

   Slet
 6. Tja men handler det om at nedbringe lager eller ikke at købe garn ? Jeg har ikke sat mig selv så hårdt. Mit mål er at når året er omme så har jeg brugt mere end jeg har købt. Lige nu balancerer det ikke helt fint endnu, men jeg har en del projekter igang ;-) spændende at se som dine projekter skrider frem.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved heller ikke om det mest købsforbud, eller nedbringelse af lager. Nok mest det sidste, for jeg har så mange projekter i kø. Der bliver i hvert fald ikke noget "shop amok" når jeg når til september :) Men jeg skal da ikke klage, det er da fint at få ekstra garn!

   Knus Elsebeth

   Slet
 7. Uha - garnlager - Jeg skal også have brugt en hel del af mit førend jeg må købe nyt - ja, kombineret med, at jeg jo er på SU, så er det jo også det klogeste ;) Dejligt at være lidt i blogverdenen igen :) Knus fra Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen tilbage! Mon ikke du stadig har garn til et stykke tid endnu? Det kunne jeg forestille mig :)

   Slet