mandag den 26. november 2012

To mdr, uden garnkøb :)

Jeg er lidt stolt af mig selv. Nu har jeg ikke købt garn i to måneder. Jeg vil dog sige at det føles som et halvt år :)
Jeg synes ikke det er så svært mere, selvom der lige er et par projekter der frister. fx Skappelgenseren, og yndlingsdesignerens ponchokit.


Jeg har strikket en hue til Elias inspireret af Norges VM strøje. Det er et fedt mønster. Jeg er ikke helt tilfreds med området omkring stjernen, men det laver jeg om på til den næste som jeg strikker til Clemens.


12 kommentarer:

 1. Hvor er den sej, og hvor er det flot med dit garn stop. Jeg forsøger også i øjeblikket at holde igen med garnkøb, har et kæmpe lager som jeg gerne vil gøre mindre, meget mindre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have!
   og held og lykke med at få nedbragt lageret. Problemet er jo bare at det tager SÅ lang tid :)

   Slet
 2. Den er rigtig flot Elsebeth. også omkring stjernen. Jeg har også meldt mig som garnstopper, så nu kan vi da bakke hinanden op,når fristelserne bliver store og vi ryster....

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lis. Jeg synes det bliver lettere med tiden. Jeg er ved at købe en rumdeler, så alt mit garn kommer til at stå fremme og se indbydende ud, så kan jeg lade mig friste af det i stedet :)
   Knus Elsebeth

   Slet
 3. Strikker også af lager/gratisgarn.... Men der ryger da engle i kurven i ny og næ. Dog ikke strømpegarn, der har jeg en udfordring kørende.

  Flot med 0 grankøb i 2 mdr. Så længe man altså stadig får strikket ;-) jeg har netop ryddet op i mit garn og har foræret div. Rester, fejlkøb, kvaliteter jeg alligevel ikke vil strikke af osv. Det blev til 2 store sække, som et plejehjem med glæde modtog. Nogen gange skal der bare ryddes ud. Det gælder jo også for klæde og køkkenskabe.

  Flot hue.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla.
   Det er da flot at du giver det til et plejehjem, og en god idé også. Jeg er også ved at få ryddet op over alt, sortere og give til genbrug, losseplads m.m. Det bliver dejligt at få et lidt mere overskueligt "liv".
   Knus
   Elsebeth

   Slet
 4. Flot hue. Hatten af for dig og dit garnstop - 2 mdr. det er godt gået :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! :) Jeg troede heller ikke at jeg ville kunne gøre det.
   Men nu er jeg ok med det. Glæder mig til at få strikket noget af det jeg har planlagt.
   God december til dig.
   :)

   Slet
 5. Svar
  1. Tak! Drengen er også glad for den, selvom den nu er skiftet ud med en nissehue :)

   Slet
 6. Sejt at du holder fast i din nul garnkøb beslutning!

  Og sikke da en skøn hue; der er altså et eller andet ved de der norske mønstre og strik i naturfarver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lea!
   Jeg elsker også det norske. Det er sjovt som alle er vilde med det på samme tid. Og det ser ud til at det fortsætter i lang tid!

   Slet