søndag den 8. juli 2012

Lige for tiden er mit liv fyldt med chili og killinger.

Min bror har bygget det skønneste drivhus til mig. Jeg har fået 12 kvadratmeter at boltre mig på. Jeg er chilientusiast og har dyrket 45 forskellige chiliplanter fra frø. Alt lige fra brune peberfrugter uden styrke, til nogle af verdens stærkeste chilier. Jeg elsker det .
Og mine abyssiniere har fået et kuld killinger hver, så vi stod lige pludselig med 8 killinger. Det har været en sjov og krævende opgave, men nu er de alle renlige, kælne og ikke mindst afsat. Ligenu har vi 4 killinger tilbage, som bliver hentet om to uger. Så vi nyder lige det sidste med dem.
Og lidt strik er det også blevet til. Jeg har strikket Rasmillas sjal med cirkler. Denne gang i luksusgarnet. Det er rigtigt dejligt. og jo lige min yndlingsbrændte orange. Og ellers kæmper jeg videre med min mands uendelige cobblestone, som er så kedelig at strikke.

6 kommentarer:

 1. Misunder dig drivhuset. Der kan man jo også sidde og strikker.
  Smuk tørklæde fra Rasmilla, det strikkene jeg i blåt, og gav væk som gave. Modtageren elsker det. Så du bliver sikkert også glad for dit. kh. Lis

  SvarSlet
 2. Eiiii hvor der bliver hygget hos dig. Skønt drivhus! skønne katte, og vildt lækkert tørklæde, den orange er super god.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, det er så fedt. Jeg synes ikke vi har dårligt vejr, for jeg hygger mig med de ting.
   Jeg synes også Sanne har ramt plet igen igen.
   Vi bliver da nødt til at ses snart igen :-) Måske tager jeg til Brande strik.
   Knus Elsebeth

   Slet
 3. Du må kigge forbi, hvis du kommer på de kanter. Så kan vi sidde der sammen :-)
  Jeg er også glad for det. Ret nemt at lave, og jeg tror jeg lige laver tre mere :-)
  Knus til dig.

  SvarSlet
 4. Lækkert med sådan et drivhus og mums, jeg elsker chili (måske skulle jeg prøve at dyrke dem selv?!!!).

  Killingerne er da ikke til at stå for, ja, der ligger jo noget mere arbejde bag end man kan se på sådan et billede, hvor de bare ligner små skønne uskyldigheder - og de killinger jeg har kendt/haft har været nogle små banditter, der altid var klar på ballade :-)

  SvarSlet