torsdag den 19. januar 2012

webstriks sokkeKAL, m.m

Jeg er med i Webstrikkernes sokke KnitALong, hvor vi skal strikke 12 par strømper i 2012. Jeg elsker ikke at strikke strømper, men jeg selv, og familien, elsker at gå med dem, så det er super godt med sådan en motivator :-)
Jeg behøver ikke engang at købe garn til det, for jeg har masser af strømpegarn.
Jeg har det sådan at når jeg ikke må købe mere garn, så kan man da altid liiige købe lidt strømpegarn ;-D


Jeg har strikket en halsedisse til Elias på 5 år. Den er strikket i en tråd kaninangora og en tråd yndlingsgarn fra Rasmilla, og det er så blødt. Han viser den stolt frem i børnehaven, og det er dejligt.

Forrige år blev min veninde forelsket i min nystrikkede poncho i pladegarn, og jeg sagde at hun måtte få den. Planen var at jeg ville strikke en mere, men det har jeg ikke fået gjort endnu. I efteråret lånte jeg den af hende, og håber at jeg snart får lavet en til mig selv. ( jeg har afleveret den tilbage, jeg skulle bare lige nyde den lidt)

10 kommentarer:

 1. Skønne ting, du har lavet / er ved at lave. Jeg kan godt lide ideen om en KnitALong, men jeg gider altså ikke strikke sokker, så det er lidt ærgerligt.
  Til gengæld kunne jeg godt finde på at gå i gang med sådan en flot poncho ret snart, hvis der altså lige var plads på mine strikkepinde, og det er der desværre ikke.
  Så du får vist lavet en først, som det bliver dejligt at se færdig:-)

  SvarSlet
 2. Tak Kirsten! Jeg ved ikke om jeg når den først, for der er ret mange ting før, men lige pludselig skal den nok komme på pindene...
  Forstår godt din sokketing, sådan har jeg det egentlig også. Men ydelse før nydelse..

  SvarSlet
 3. Uhh ja en poncho - jeg overvejer stadig at kaste mig ud i et poncho-strikke-projekt! Men jeg er faktisk i tvivl om jeg ville synes den er praktisk??
  Jeg er vild med at strikke sokker, men 12 par på 12 mdr. det tror jeg nu alligevel ville være et par eller to for meget ;O)
  God strikkelyst!

  SvarSlet
 4. Sikke en god veninde du er sådan at forære din poncho væk, men så er det jo godt, at du kan få lov at låne. Så er næste strikkeprojekt måske en poncho til dig selv.
  Dejligt med hjemmestrikkede sokker. Jeg elsker dem også, men gider simpelthen ikke strikke dem.

  SvarSlet
 5. Hvor er det godt at du har tilmeldt dig KAL. Så er jeg spændt på at se dine strømper

  SvarSlet
 6. Uldbegavet, nåhr det ved jeg nu ikke. men jeg er da blevet bedre til at lave ting til mig selv, med årene :-)
  Det med næste projekt, er vidst lidt ude i fremtiden. Jeg er i gang med en sweater til manden, en til papdatteren, en skøn poncho (en anden) til mig, har købt ind til Charlottes Garam masala, og så lige nogle sokker, og julekugler:-)
  Og et camomillesjal, og en trøje fra mere feminin strik...

  Merete, ja det bliver spændende at se alle de forskellige! I løbet af året vil jeg prøve mig med nogle flerfarvede mønsterstrikkede strømper.

  SvarSlet
 7. Den er så fin din poncho, så bare igang. Sådan en kunne jeg også godt tænke mig at lave!

  Ja, den strømpe-kal kalder også på mig, men jeg har to par ufærdige liggende som ufo, så tror den må blive en jeg springer over, men jeg går ind og bliver stolt over alle dem der har færdig gjort deres del.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 8. Den er ret enkel ponchoen, det er fra hendes verden for et par år siden. Fra håndarbejdets fremme.

  Jeg så en anden spørge om to forskellige sokker, til to ufærdige par ikke kunne tælle for et par, og det tror jeg da godt man kan. Ville være hyggeligt at du var med!
  Knus Elsebeth

  SvarSlet
 9. Hej Goodvibes.
  Jeg har bare strikket den sådan lidt på slump.
  Jeg slog 140 masker op på rundpind nr. 4. Strikkede 2r 2vr til det målte ca 15 cm. Strikket i to tråde, en angorakanin, og 1 rasmilla yndlingsgarn.

  SvarSlet
 10. Hej igen Elsebeth. Jeg er kommet med i den strømpekal hos webstrikkerne. :) meldte mig under vingerne og er i fuld gang med par nr. 4, dygtige mig. jeg kan se at det kun er feb. og indtil nu i marts der er smuttet for mig.

  Kom du til Middelfart her i week-enden?

  Kh. Lis

  SvarSlet