tirsdag den 10. maj 2011

min mad

For at deltage i en give away hos livogmad, skal jeg skrive et indlæg om mit forhold til mad. Og det er jo min største passion, at lave mad. Jeg barsler snart med en madblog, når jeg har fundet ud af et genialt navn.
Jeg laver alverdens mad, når jeg får lyst til et nyt land, sætter jeg mig ind i hele deres køkken, låner mange bøger på biblioteket, søger på nettet, og får på den måde fundet frem til de autentiske opskrifter. Jeg spørger også alle de udenlandske mennesker jeg møder, og får nye fif på den måde.
Ligenu er det indisk mad og vegetarisk mad der optager mig. Vegetarisk er et helt nyt land for mig, og jeg er meget overrasket over hvor glad jeg er, uden kød. Det havde jeg aldrig troet. Vi er oppe på 5 kødløse dage om ugen, og jeg får det så godt af det.
Nu springer jeg ud i at holde en 40års familiefest og serverer vegetarisk indisk for dem, undtagen en luksuslangtidskogt bolognaise til børn og konservative voksne.


Vi skal have kikærtecurry, to slags grøntsagscurry, spinat og broccolicurry, en lille bitte kyllingecurry, til dem som ikke kan blive glad uden kød. en tomat og agurkeraita, roti og naanbrød, mangolassi, mangosalsa/chutney, og en salat. Alt sammen lavet fra bunden. Jeg har ikke spist indisk i to uger nu, så jeg længes rigtigt meget.
Jeg laver også nogle hjemmelavede curry krydderiblandinger og opskrifter til alle gæsterne, så de kan prøve det af derhjemme. Det bliver så sjovt.
Og mad kan jeg skrive om for evigt, men nu må jeg hellere holde.

1 kommentar:

  1. Det lyder rigtig spænende. Jeg vil glæde mig til at følge din madblog :)

    SvarSlet