tirsdag den 28. maj 2013

Strømper og sommertop


Jeg har strikket disse smukke strømper til en pinsebytteklub på facebook. De var ret trælse at strikke, og jeg ved ikke om jeg gider at lave et par til mig selv.

Mønsteret hedder Brainless, og garnet har jeg købt af Julia Ålerusen
Opskriften er på engelsk. Nu synes jeg efterhånden at jeg har knækket koden ved engelske forkortelser. Jeg kan dog ikke forstå at de ikke synes at fx SM (slip marker) eller M1 (make one) behøver at forklares. :D

Det går fint derudaf med Gemini. Hvis jeg ikke havde andet at lave, ville jeg blive færdig til weekenden, men nu må vi se.

torsdag den 9. maj 2013

Gemini, fed top!Jeg har egentlig travlt med strømpestrikning, og gang i (6 forskellige strikketøjer shhysh)
Men jeg har altså lyst til at strikke en sommertop, og den her ser rigtigt fin ud. Gemini hedder den.
Jeg købte noget billigt retro jeans garn sidste år. Tror jeg fik 1500 g for 300kr.
Den strikkes oppefra og ned, og håber den er hurtigt færdig.
Billede lånt fra Ravelry.

torsdag den 2. maj 2013

Garnstop stoppet :DGæt hvad der er sket. Jeg kunne ikke modstå længere. Når jeg kigger på mit mål med mit garnindkøbsforbud, så skrev jeg: "I hvert fald et halvt års stop, måske forlænget til et år". Nedbringelse af garnlager var også målet, og det har jeg både og opnået. Nu må jeg se om jeg kan lade være at købe så meget, men lidt skulle der til.
Især da drops garner har 35% tilbud.
Jeg har købt 10 ngl alpaca, 5 nøgler karisma og 3 ngl. strømpegarn. Købt hos KreStoffer, med hurtig levering. Jeg vil strikke en cardigan, og ved ikke om jeg skal mixe med en tråd af noget andet. Karisma er til noget marius tilbehør. og så nogle mariusstrømper.

Aah det føles dejligt at kigge/drømme/købe og vente på posten.