tirsdag den 30. oktober 2012

2 dage til give away

Jeg har ikke noget kamera for tiden, og så er det ikke lige så sjovt at lave blogindlæg. Jeg var lige et smut i Thorning og så en strikkeudstilling. Den var spændende og viser at det er et stort arbejde at være designer. Ikke noget med bare lige at få en idé og udføre et mesterværk. Der skal mange prøver til og megen erfaring. Respekt. Og så vil jeg lige minde jer om at min give away bliver trukket om to dage :) Skynd dig at være med, hvis du har lyst. Knus Elsebeth

søndag den 14. oktober 2012

no yarn.

Når man nu ikke må købe mere garn, og det har jeg faktisk overholdt. Så er man da heldig alligevel, når man vinder et kit bare fordi man strikker sokker :) Jeg er med webstriks 12 strømpekal, og i denne måned var jeg den heldige at vinde. Af alle kastaniestriks kits, er denne den jeg bedst kan lide, så det er da heldigt! :) Men jeg må sige at garnafhængigheden viser tænder. Synes netto har alle de fine farver, jeg har gået og håbet på, og jeg har da rørt ved nøglerne, men pænt lagt dem tilbage med et suk... En fordel er der dog! Jeg bruger ikke så lang tid på at kigge på lækkert garn på nettet, så jeg får strikket lidt mere!
Disse strømper har jeg strikket i regia, kaffe fassett. Det er mit eget første par, så endelig kunne jeg finde ud af at beholde et par. Det er noget lækkert garn, der holder faconen, synes jeg.

onsdag den 10. oktober 2012

Krydret give away

Tænk jeg har fået gaven til min give away fra min yndlingsdesigner Charlotte Kaae. Min bedste strikkebog, Krydret strik. Så er du til farverig strik, eller vil du bare lære en masse nye teknikker, så skriv en kommentar til dette indlæg, og du er med i min give away. Ingen andre regler, da denne give away er lavet, bare fordi jeg er glad for jer, mine læsere! Jeg trækker en vinder d. 1. nov.

tirsdag den 2. oktober 2012

Svar på indlæg.

Jeg vil bare lige sige at jeg har svaret på jeres indlæg, og vil også gerne sige at jeg prøver på altid at svare, men nogen gange tager det lidt tid. Jeg skulle have svaret når jeg laver et nyt indlæg. Og tak til alle jer der følger min blog, også jer der ikke skriver kommentarer. Jeg er rigtig glad for at nogen har lyst til at kigge ind i min verden. (og kan forstå at flere ser end jeg lige regner med) Går og leger med tanken om en give away bare fordi I er der! Kommer snart! Hav en rigtig god dag allesammen! Knus Elsebeth