onsdag den 25. april 2012

Mindre strikkekrise

jeg er startet på mine glade striber, men str. m (og jeg er faktisk str. xl.) er aaallt for stor. af med maskerne igen. ØV:øV. Jeg ved godt at jeg strikker løst, og derfor også en medium, men at gå ned til pind 2½ for at opnå den rigtige strikkefasthed er også træls. Min erfaring siger mig at det ikke engang er nok. jeg forstår det ikke, for når jeg strikker sokker på pind 2½ passer det fint. NÅ, men jeg har jo flere kilo garn at vælge imellem, og også de første 20 opskrifter, så et eller andet skal nok dukke op. jeg er heldigvis med i sokkekal på webstrikkerne, så der er altid noget at lave.

mandag den 23. april 2012

I love garam masala

Så blev jeg færdig med min skønne bluse.
Den har været sjov at strikke, og gik egentlig hurtig, hvis jeg lægger sammen, hvor meget jeg egentlig strikkede på den. Den er strikket i Filcolanas "peruvian higland", og det er nemt at strikke i, og gør mønsterstrik flottere. Mønsteret er selvfølgelig; garam masala, fra Charlotte Kaaes, "Krydret strik", begge dele kan købes hos "Rasmilla". Jeg har forlænget kroppen med en stjernebort forneden. og forlænget ribben i ærmerne. Jeg lægger et billede ind hvor jeg har den på, senere. Jeg ville ikke være bange for at strikke den en gang mere. Måske også en ensfarvet, eller med et andet mønster. LOVE; LOVE, LOVE <3

fredag den 20. april 2012

Så tæt på garam masala

Nu er jeg næsten færdig med min skønne "Garam Masala" fra Charlotte Kaaes, "Krydret strik". Jeg glæder mig så meget. Mangler kun rib i ærmer og hals.

Se lige min søde niece, som har tvunget mig til at lære hende at strikke. Hun er et naturtalent, og strikker bare derudaf. Fed oplevelse, for første gang at give det videre.
min søn på 6 har spurgt mig om hvornår jeg vil lære ham at strikke, og det skal han selvfølgelig også lære, synes du ikke? :-)
Jeg er også blevet bidt af bølgen med "glade striber". Jeg har købt garnet hos min lokale pusher, Rosenlund gårdbutik. Her er det garn jeg vil strikke den i. Spændende!

Og her er mit tredje bidrag til 12 soks klubben. Strikket i Regia, en af kaffe fassets designs.