tirsdag den 29. marts 2011

Ups! Kom lige til at købe noget garn!


Og skyndte mig at undskylde det med at min mand snart har fødselsdag og jeg så kan strikke en skøn cobblestone til ham. Gad vide hvad han lige siger til det? :-D
Det bliver i dette lækre garn fra garnudsalg.dk

mandag den 28. marts 2011

Politiet: Holger er fundet i live

Politiet: Holger er fundet i live: "Den treårige Holger er blevet fundet i live, oplyser Nordjyllands Politi. Han blev fundet et godt stykke fra spejderhytten, som han søndag forsvandt fra."

Jeg var bare så ulykkelig på vegne af Holger og hans forældre i går. Jeg råbte til Gud at han måtte findes i live!
Det var så trist, indtil jeg græd af glæde over denne nyhed!

Andrea´s shawl

Jeg er faldet for dette sjal, og er i fuld gang med at strikke det. Det bliver perfekt her når det ikke er rigtigt varmt endnu.
Det er strikket i casmere/uld fra garnudsalg, og en grøn uld fra en butik. Tror det hedder hifa eller lign.
Kattene lægger sig altid på mit skød, når jeg sidder og strikker i sofaen.

fredag den 25. marts 2011

Jeg går med en vegetar i maven.

Jeg er blevet ret hooked på tanken om at blive vegetar. Jeg vil ikke kalde mig miljøvegetar, selvom jeg også gerne vil passe på miljøet, men efter at have set, "blod, sved og t-shirts", har jeg fået lyst til på den måde at dele kår med dem som ikke kan spise kød. Sådan en, "sympativegetar". Og jeg tror at det bliver nødvendigt en dag, for ressourserne i verden er ved at blive brugt op.
Jeg har indtil nu halveret mit kødindtag, og er oppe på ca. fire dage om ugen uden kød, altså til aftensmad. Jeg er endnu på det stadie, hvor jeg pludselig kigger på min spegepølsemad og kommer i tanke om at det jo også er kød. HIHI. Manden er helt med på det, og jeg elsker det!
Her har jeg lavet en grøntsagscurry, m ris, raita og naanbrød. Det smagte pragtfuldt!
Og her er en skøn fenikel/rødbedetærte med mango/gulerodssalat. Begge dele fra en suveræn kogebog.

Fantastisk vest!

Jeg har fået en skøn vest fra Filihunkat! Jeg skal bare hækle en kant på den. Jeg er så heldig, og den er endnu flottere i virkeligheden. Og jeg måtte ikke engang give porto... Tusind tak Lene! Jeg tror nok den skal passe, når den er vasket, jeg er nænsom og vasker i hånden og trækker lidt i den, så går det nok. Ellers har jeg en datter, som vil elske den.

tirsdag den 22. marts 2011

Endelig en fridag!

Og hvad gør jeg? Hvorfor er det lige, at når man har fri, så fylder man dagen op med alverdens gøremål, og så er man lige så træt når dagen er omme? her er det grovboller og rugbrød med surdej.
Og pizza m grov bund.

Clemens og Elias legede med mel, og jeg tænker på reklamen, "Heldigvis er det økologisk" :-D

søndag den 20. marts 2011

Min bedste sommeroplevelse!

Min bedste sommeroplevelse må helt klart være sidste års vandretur. Vi glæder os til at det bliver varmt nok til at gøre det igen. Clemens er begyndt at sige, "hvornår skal vi på ANDRETUR?"

Truville

Jeg var jo så heldig at vinde en giveaway fra By Fogt Det var et gavekort fra Truville på hele 350 kr!
Jeg kiggede længe rundt og valgte til sidst nogle lækre tørklæder og et smykkekors.
Der var bare flot service fra Truville. Det gik lynhurtigt, og de sendte pakken før jeg havde overført det resterende beløb.
tak til Truville, og Else fra by fogt!

fredag den 11. marts 2011

Jubii! Rasmilla kommer til Viborg.

Jeg er så glad for at jeg skal med til strikke homeparty med Rasmilla.(Sanne)
Måske er der andre der skal med?

"ÅBENT" HOMEPARTY I JYLLAND
Jeg har længe været ked af min geografiske begrænsning der gør at jeg må nøjes med at køre på Sjælland, derfor har en sød strikker, Dorte Hesselberg, hjulpet mig med at finde lokaler til et ordentligt Rasmilla-event i Jylland.

Nu er alt på plads, og derfor kan jeg nu invitere til ”åbent” homeparty

Lørdag den 30. april kl. 13.30 – 16.00
Margrethegården
Gl. Randersvej 2 - 4
Viborg

Da jeg i min lille bil prioriterer garn over kager, giver jeg kr. 25,- i rabat på dit køb hvis du medbringer kage til arrangementet. Med lidt held kan vi i fællesskab diske op med noget der kunne minde om en decideret kage-buffet.
Husk at skrive i tilmeldingen om du medbringer kage. Bliver kagetilmeldingen for overvældende (kan den dét?), lukkes der for yderligere kageindskrivning (øv), dette vil du få besked om på mail eller på ravelry.
Tilmelding til yndlingsgarn@gmail.com eller på rasmilla@yahoo.dk

mandag den 7. marts 2011

Viggo er færdigSå blev jeg endelig færdig med Viggo til Elias.
Den var lidt vanskelig, for jeg startede med at strikke så løst at jeg måtte bruge pind 2½ i stedet for 3½-4. I mellemtiden strikkede jeg sokker og fik strammet op, så jeg måtte skifte pind, da jeg strikkede videre på trøjen og strikke flere pinde, for at få begge sider til at blive lige store. Så måtte jeg justere længden, og ja, det lykkedes heldigvis og Elias er så glad for den at han ville sove i den i nat.
Nu skal jeg bare få strikket den grønne til Clemens, og helst inden ret længe så jeg ikke glemmer mønsteret.

Fastelavn er mit navn!

Idag var vi ude at rasle, Clemens, Elias og jeg. Jeg har syet Elias' monster kostume. Han var rigtig populær i børnehaven, og havde en hale af børn efter sig.
De små drenge tjente lige 100kr hver. Der var endda en dame der kørte ind til siden og sagde at, "det der, det vil jeg støtte". og smed en 20er i til hver. Rigtigt dejligt, for børnene havde lige undret sig over at der var nogen hjemme der ikke åbnede døren.

lørdag den 5. marts 2011

En hyggelig pakkeleg.

Jeg er med i en pakkeleg og har modtaget en fin pakke fra Hjemmebacht. Vil du også være med i pakkelegen, så foregår det sådan her:
Eneste rigtige krav er, at du har en blog, så hvis du vil deltage, skal du skynde dig, at skrive en kommentar til dette indlæg og hvis du så er en af de to første vil jeg sende dig en gave.


Du skal så (når du har modtaget min gave) sende en retur til mig og oprette et indlæg på din blog, hvor du skriver reglerne og fortsætter legen med at sende til de to første, der skriver en kommentar hos dig.

Der er ingen regler for hvor meget du skal bruge på gaverne, det skal bare være noget sjov og hyggeligt.

Min pakke kom i går, og jeg havde lige glemt at jeg ventede en pakke, så det var en rigtig hyggelig overraskelse.
Der var et brev med sommerblomster, der gjorde længslen mere konkret. Kom nu forår!
Et sødt kort, nogle bånd, og stofrester til lidt kreativt, et papir til kort et spænde (som jeg ikke ved om man bruger til andet end håret? (rødmesmiley) og nogle sølvblomster.
Lige en pakke der passer til mig, jeg har faktisk noget af det lilla stof i forvejen.Jeg tror jeg vil lave nogle forårskort og sende til mine venner. Så tak søde Mette! Og jeg sender opfordringen videre herfra.

onsdag den 2. marts 2011

Lækker indisk kylling til aftensmad

Denne salat har jeg hentet fra suveræne succeer. Den er skøn.
Det er spinatsalat m nudler og cashewnødder.
Spinat eller anden salat
50 ristede cashewnødder
150 g nudler eller pasta
dressing:
5 kaffir limeblade
1 fed hvidløg
2 spsk neutral olie
4 spsk limesaft
salt, peber
reven ingefær
Skyl salat. Kog pastaen og køl af.
Lav en dressing og vend halvdelen af dressingen i pastaen, og resten i salaten. Drys med nødder.
Indisk kylling
1 kylling eller 4 kyllingebryster
3 rødbeder
4 persillerødder
4 gulerødder
lidt smør
garam masala
salt og peber
Parter kyllingen, rens og skær rodfrugterne i tern. Læg rødderne i bunden af et ildfast fad, hæld lidt olie og salt over. Læg kyllingen ovenpå. Smelt smørret og svits 2 tsk garam masala krydderi i smørret. Pensl kyllingen med smørret og drys m salt og peber.
Bag i 1 time v 225 grader. Mums!Og lige et hverdagsbillede af Elias og Clemens fra børnehaven i morges.

tirsdag den 1. marts 2011

40 og et hav af blomster!

Så blev vi 40! May-Britt dagen før mig. Det er sjovt at vi på efterskolen fandt ud af at vi var født dagen efter hinanden på samme sygehus i Odense. Jeg tager gerne 40 år mere med hende!!! <3